CD: Verbinding maken met jouw Gids.Lieve Mensen,


Dit is mijn Meditatie CD.


afbeelding voorkant cdhoes


Hier kun je een stukje beluisteren van:
"Verbinding maken met jouw gids"


Play button1. Ontspanningsmeditatie


Play button2. Verbinding maken met jouw GidsIk ben super blij met het resultaat! Maar het is veel belangrijker hoe jij deze CD gaat ervaren!

 


Ik wil hierbij graag bedanken:


Eelco van Zanten
voor het maken van de muziek achter mijn stem, die zijn gevoel en intuïtie heeft gebruikt om deze CD te maken tot wat die nu is.


Wim Roskam
Voor het ontwerpen van de CD hoes van het schilderij “This Heart”. Woorden waren niet nodig, Wim zijn gave is bijzonder, hij maakt wat de ander nodig heeft. www.akaija.com
Onze Gids:


Onze Gids kennen we vanuit een vorig leven. In een vorig leven hebben wij een band gehad met onze Gids. Wanneer we op reis gaan met deze CD, zien en/of voelen wij waar we onze Gids van kennen en welke relatie we hebben gehad. Door ons dit weer te herinneren versterkt het de band met jouw Gids. We krijgen hier door een vertrouwder gevoel en een hechtere band met onze Gids.

Wanneer we weten wie onze Gids is en als we weten hoe we onze Gids kunnen waarnemen d.m.v. Zien en/of Voelen, zijn we in staat om hulp te vragen en antwoorden te krijgen op onze levensvragen, maar ook op de kleine vragen in ons leven. Door dit contact zijn we beter in staat om naar onze Intuïtie te luisteren en daar ook naar te handelen zodat het ons leven een stuk makkelijker kan maken. Onze Gids communiceert met ons via telepathie (gedachten), via onze intuïtie, maar ook via aardse boodschappen. Als wij deze leren herkennen, merken wij dat onze Gids 24 uur per dag signalen doorgeeft. Jouw Gids is er alleen voor jou! Iedereen heeft zijn eigen Gids! Jouw Gids, die jou beschermt!

Wij mogen onze Gids ook vragen stellen, maar hoe kunnen we nu het antwoord ontvangen? Hoe weten wij dat het onze Gids is? Wanneer je met deze CD je verbindt met jouw Gids, zullen er veel vragen beantwoord worden. Jouw Gids geeft jouw alle antwoorden en alle waarschuwingen die nodig zijn. Wanneer jij geen antwoorden krijgt…... weet dan dat jij NIET luistert! Door onrust, stress of angst zijn we vaak niet in staat om de subtiele signalen op te vangen. Wanneer je onrustig bent kun je ook alleen de ontspanningsmeditatie doen. Dan zul je weer bij jezelf komen, dus weer in staat zijn om alle signalen van jouw Gids waar te nemen..

Voordat jij jouw Gids ontmoet, is het belangrijk dat je goed ontspannen bent, dat er op dat moment niets anders meer bestaat dan totale rust, zodat je toegang hebt tot je eigen ziel, waar al deze informatie ligt opgeslagen. Begin daarom altijd met de ontspanningsmeditatie! Vanuit een diepe ontspanning vloei je dan vanzelf in het contact met jouw Gids.

Er worden je vragen gesteld, probeer hierbij niet na te denken! Laat alles spontaan bij je boven komen. Mis je een paar antwoorden dan doe je het gewoon nog een keer wanneer jij hier de rust en tijd voor hebt.

Voor het beste resultaat raad ik je aan om lekker te gaan liggen en creëer rust in huis. Het prettigste is om een koptelefoon op te hebben dan sluit je de wereld buiten en word je één met jouw Gids.

Ik wens je een hele fijne spirituele reis met jouw Gids.
De CD: Verbinding maken met jouw Gids kost € 10.

De verzendkosten zijn: € 3.


Je kunt deze CD bestellen door een e-mail te sturen naar:   info@in-the-future.net


De Cd is binnen 3 á 4 werkdagen bij jou.


Je kunt deze CD ook kopen per email:

Dan krijg je een Geluidsbestand via WETransfer in je email. De CD kost dan € 7.

 

 

 

 

Workshop: Verbinding maken met jouw Gids

 

Je kunt bij mij in Hongarije de Workshop: Verbinding maken met jouw Gids doen.

Het is exact het zelfde als de CD alleen dan ben ik bij je om jou te begeleiden en kan ik met jou mee kijken. 

Op jouw vragen kan ik dan gelijk een antwoord geven.

 

Deze workshop is inclusief mijn CD. Hier is meer informatie over de workshop.

 

 

 

 

 

Muziek speler