Dieren

Ook voor dieren gebruik ik mijn paranormale gave.

 

Lichamelijke klachten
Met een foto van jouw huisdier kan ik invoelen wat er lichamelijk aan de hand is. Bij een klacht kan ik het dier magnetiseren maar ook op afstand behandelen met een foto (dit afhankelijk van de klacht).


Vreemd gedrag
Bij gedragsstoornissen kan ik contact maken met jouw huisdier en vragen wat er aan de hand is en waarom jouw huisdier zich zo gedraagt.


Overleden dieren
Ik kan contact maken met jouw overleden huisdier. Dieren blijven altijd bij ons wanneer zij zijn overleden.

De foto's kunnen ook gemaild worden. Dan kunnen we daarna telefonisch contact hebben via mijn consultenlijn, Telefonisch consult  of via een skype consult, omdat de feedback van jou erg belangrijk is.

 

Ook voor dieren bestaan er diverse vormen van alternatieve geneeswijzen, die heel goed kunnen helpen. Bij mijn links kun je acupuntuur, homeopathie, chiropractor en een osteopaat vinden.


Voeding bij honden

Ook voor honden heb ik workshops gedaan:

Bij Evenwijs:
Natuurlijke voeding voor honden
Bij dierenarts, dierosteopaat en nutritioneel geneeskundige Erwin van Gijtenbeek:
Rauwe voeding I
Rauwe voeding II
Voeding en gedrag

 

 

Inhoud en tekst: Evenwijs

Natuurlijke voeding voor honden:

Honden zijn carnivoren, ofwel echte vleeseters. Ook voor onze huisdieren geldt dat de 'gemakshap' vele malen ongezonder is dan vers. Dit heeft met name te maken met granen, suikers en smaakversterkers, naast vlees vaak de voornaamste ingrediënten van brokken of blikvoer. Deze 'vulmiddelen' hebben een enorme invloed op de gezondheid van de hond. Dit kan zich uiten in gedragsproblemen, hyperactiviteit, cravings (geen verzadigingsgevoel kennen), lusteloosheid, huidklachten, gewrichtsklachten, visusproblemen, schildklierproblemen, gezwelvorming, etc, etc.

We beginnen deze dag met genetica en epigenetica, boven de genen staande factoren. Factoren dus die van invloed zijn op de werking van genen. Factoren die bepalen of genetische zwaktes wél of juist niet tot uiting komen. Door rekening te houden met epigenetische factoren kan soundness worden bevorderd.

We gaan het deze dag ook hebben over biochemische processen, daar komen we niet omheen. Wat doen granen, suikers en smaakversterkers in het lichaam van de hond. En wat voor invloed hebben bewegingsarmoede en stress. Hoe komt het dat deze factoren aan de basis staan van bepaalde ziektebeelden. Door de voeding aan te passen kunt u niet alleen veel problemen voorkomen maar ook bestaande klachten verminderen.

Co-docent voor deze dag is Connie Berendsen. Connie werkt sinds 1999 fulltime met dieren (en mensen..).Haar passie is vooral gericht op gedrag, zowel van mens als dier, de hond in het bijzonder. Deze voorliefde kan ze heel goed kwijt in haar hondenschool, de fokkerij en in de gedragstherapie. De afgelopen jaren is het Animal 4 Health programma hieraan toegevoegd. Hierin staat met name het welzijn van mens en dier centraal. Door haar constante honger naar kennis, is Connie verzeilt geraakt in het onderwerp voeding. Inmiddels zelf ervaringdeskundige (voor zowel mens als dier) heeft het haar doen verbazen hoeveel invloed dit heeft op de gezondheid en op het gedrag. Waar ze enthousiast over is, wil ze delen, zodat een ieder bewust een eigen keuze kan maken, een keuze gebaseerd op kennis.