Wat is Magnetiseren?

Magnetiseren is het doorgeven van de kosmische energie die ik door hand oplegging in jouw lichaam door geef. Jouw lichaam gaat met de energie aan het werk, en spreekt het zelf helend vermogen aan.

 

Uiteraard wordt ik geholpen door mijn Gidsen, die het helende werk doen.

 


Lichaam en geest niet meer in balans
Magnetiseren helpt goed wanneer jouw lichaam en geest niet meer in balans zijn. Wanneer er blokkades in het lichaam aanwezig zijn, kan de energie niet meer goed door stromen waardoor het lichaam klachten gaat vertonen. Deze klachten kunnen op een gegeven moment zo erg worden dat het lichaam ziek wordt.

 

Door jou te magnetiseren of jou op afstand te helpen kan ik er voor zorgen dat je weer energie krijgt en de blokkades worden opgeheven, waardoor het lichaam weer in staat is zich zelf te herstellen.

Verdriet, ervaringen en emoties
Blokkades kunnen gecreëerd worden door verdriet, onverwerkte ervaringen en het opkroppen van emoties. Door Healing is het mogelijk dat al deze emoties loskomen, waardoor deze blokkades worden opgeheven. Vaak hebben we even een duwtje in de rug nodig om dit los te maken, omdat we zelf niet precies weten hoe we dat moeten doen.

Verlichting van pijn
Healing kan ook een grote steun zijn bij diverse klachten. Wanneer de dokter heeft geconstateerd wat het probleem bij je is, kan ik je helpen met verlichting van pijn en/of klachten. Door de kosmische energie zijn lichaam en geest beter in staat om het genezingsproces in gang te zetten. Bij ziektes die niet meer kunnen genezen, kan deze energie verlichting geven.

Blokkades zitten er vaak al jaren
Meestal heb je meerdere Healingen nodig om tot een gewenst resultaat te komen. Het losmaken van blokkades kan ik niet in 1 of 2 keer. De blokkades zitten er vaak al jaren en het lichaam heeft de tijd nodig om weer in evenwicht te komen door spanningen, verdriet, stress en allerlei emoties los te laten. In de eerste instantie kunnen de klachten eerst verergeren.

Wanneer je een acute klacht hebt, b.v nekpijn, kan ik je ook plaatselijk healen. 

 

 

 Alleen in mijn praktijk in Hongarije!