Wat is Paranormaal Opereren op het astrale lichaam?

 

Paranormaal opereren gaat verder en dieper dan Magnetiseren. Magnetiseren is vergeleken bij Paranormaal opereren oppervlakkig. Bij Magnetiseren blijf ik aardig mezelf, wat bij Paranormaal opereren iets moeilijker wordt. Wanneer ik Astraal opereer heb ik mijn handen niet zelf onder controle. Mijn Gids Jean, die hier op aarde chirurg is geweest neemt mijn handen over en doet wat hij moet doen. Ik maak dan bewegingen die ik zelf niet maak en soms ook niet snap. Ik moet mij hiervoor volledig over geven aan mijn gids en hem zijn gang laten gaan. Wanneer ik naar een orgaan kijk, kijk ik in het orgaan, ik neem dit waar als een soort röntgenfoto. Ik kan dan zien wat er mis is met een bepaald orgaan of lichaamsdeel. En Jean zal hier mee aan het werk gaan en probeert het geen niet in orde is te herstellen. Hierbij word het lichaam niet aan geraakt, het herstel vind plaats in het astrale lichaam of ook wel Aura genoemd. Het Astrale lichaam is een blauwdruk van het fysieke lichaam. Wat ziek is in het lichaam is ook ziek in het astrale lichaam en ook ziek in het emotionele lichaam. Je bent uiteindelijk één geheel! Alles staat in verbinding met elkaar, het een kan niet zonder het ander. Herstel zal dus moeten plaatsvinden op al deze gebieden. Het beste resultaat is dan ook, wanneer je ook aan je emotionele en geestelijke herstel werkt. Blijft één van deze verstoord dan zal de klacht altijd weer terug komen. Daarom Behandel ik altijd het hele lichaam, een klacht kan niet los gezien worden van je lichaam. Voordat ik met opereren begin, scan ik eerst het hele lichaam. Eerst de voorkant en daarna de achterkant. Ik scan lichaam, geest en het emotionele lichaam, alles wat uit balans is wordt weer in balans gebracht. Ondertussen krijg ik door wat voor jou van essentieel belang is. Alles wat ik tegenkom zeg ik tegen je. Als er dan een operatie plaats moet vinden is in ieder geval jouw hele systeem in balans en dat werkt veel beter. Het is belangrijk dat je dezelfde dag en de dag daarna rustig aan doet, zodat het lichaam de kans krijgt om de veranderingen van de operatie en de healing te accepteren. Dan kan het zijn uitwerking krijgen op jouw hele systeem.

 

Wanneer je geopereerd wordt door een chirurg moet je vaak minimaal 6 weken rust nemen en eventueel nog revalideren. Dat vinden veel mensen heel normaal, alleen als een paranormaal iemand een healing geeft op wat voor manier dan ook dan is het voor veel mensen vanzelfsprekend dat dit na een dag helemaal over is. Realiseer je dat dit niet altijd zo werkt! Ook met alternatieve of paranormale geneeswijze heeft jouw hele systeem ook tijd nodig om te helen! De lichamelijke klacht zit er vaak al jaren en heeft de tijd nodig om te helen! Voordat een lichamelijk klacht zich openbaart gaan er al jaren aan voor af van emotionele of geestelijke onbalans, tot het lichaam zegt: IK KAN NIET MEER! En dan worden wij lichamelijk ziek.

 

Het is van essentieel belang dat de adviezen die worden door gegeven door de Gidsen, ook worden opgevolgd om een optimaal resultaat te krijgen. Ik kan het niet alleen! Ik heb jouw inzet en hulp daarbij nodig! Samen komen we tot een zo groot mogelijk resultaat! En Ja, er gebeuren ook wonderen, soms is er wel na 1 behandeling heling! En dan spring ik een gat in de lucht. Ik zal je wel vragen of je al bij een dokter bent geweest. We kunnen niet altijd buiten de medische wetenschap.

 

Het kan noodzakelijk zijn dat ook een dokter naar jouw klachten moet kijken.

 

 

 Alleen in mijn praktijk in Hongarije!