Wat is nu precies een Medium en wat kun je van mij verwachten.

Heel simpel gezegd is een Medium een doorgeefluik. Een verbinding tussen de voor de meeste mensen onzichtbare wereld. Met de onzichtbare wereld bedoel ik: de wereld waar de geest van de overleden mens leeft. Het lichaam gaat dood, maar de geest leeft verder. Een Medium kan contact leggen met de geest van de overleden persoon.

Entiteiten zijn dierbaren van ons

Van af nu praat ik over de Entiteit in plaats van de geest. Persoonlijk vind ik de naam geest niet prettig om te gebruiken. We praten wel over onze dierbaren, die een naam hebben en met respect benaderd moeten worden.

Antwoorden op vragen

Wanneer je voor een consult komt, kan ik contact maken met diegene die jou dierbaar is en waar je graag via mij nog contact mee zou willen hebben. Vaak blijven wij achter met nog zo veel vragen. Het is heel fijn wanneer wij daar nog een antwoord op kunnen krijgen. Het geeft heel veel steun en vertrouwen om te weten dat diegene er nog is, alleen op een andere manier. Je kunt dus nog wel contact hebben, maar dan via een Medium.

De Entiteit beslist wat van belang is

Vlak voordat je bij mij komt, concentreer ik mij alvast op de Entiteit die via mij hun boodschappen aan jou willen doorgeven. Je moet goed begrijpen, dat de Entiteit eerst zelf graag aan het woord wil. Zij vertellen dan vaak dingen die je wel weet en ik niet kan weten, waardoor je echt het vertrouwen krijgt, dat het inderdaad diegene is waar je voor komt. In principe heb ik geen foto nodig, omdat de Entiteiten zich aan mij laten zien, waardoor ik ze in grote lijnen kan beschrijven. Daarna mag jij de vragen stellen. Op veel vragen komt vaak een antwoord, soms ook niet. De Entiteit beslist wat je wel of niet mag weten of wat wel of niet van belang is. De Entiteiten beslissen hierover, niet jij, niet ik.

Respect; niets meer, niets minder

Ik maak regelmatig mee dat sommige mensen antwoorden proberen af te dwingen of willen graag persé dat specifieke antwoord weten. Ik persoonlijk kan hier niets mee, ik ben alleen maar een doorgeefluik. Ik geef door wat de Entiteit mij vertelt, niets meer niets minder! Ik heb zeer veel respect voor de wereld boven ons en wil deze ook respectvol benaderen.

  • Wat is een Paragnost?
Een Paragnost is in feite een Helderziende, iemand die dingen kan zien, voelen, weten, of horen, ongeacht tijd (verleden, heden en toekomst) en plaats. Een Paragnost is iemand die meerdere facetten in zich heeft dan alleen Helderzien. Een Paragnost heeft meestal alle mogelijkheden in zich die hieronder beschreven staan.

  • Wat is een Medium?
Een Medium is iemand die communiceert en boodschappen doorgeeft tussen de spirituele (overledenen) wereld en onze wereld.

  • Wat is een Helderziende?
Een helderziende, kan “zien” in het verleden, heden en toekomst, d.m.v. beelden.


  • Wat is Heldervoelen?
Heldervoelen is wanneer de helderziende alles aanvoelt en/of gevoelens overneemt van een persoon.

  • Wat is Helderweten?
Helderweten is wanneer de Helderziende alles spontaan weet, de informatie komt binnen als “het weten”.

  • Wat is Helderhorend?
Helderhorend is wanneer de Helderziende de informatie door krijgt door te “horen”.

  • Wat is Telepathie?
Telepathie is het ontvangen en uitzenden van gedachten.

  • Wat is Psychometrie?
Door het vasthouden van foto's, sieraden of andere persoonlijke voorwerpen, krijgt de paragnost informatie door van diegene waar het desbetreffende voorwerp van is.

  • Wat is Magnetiseren?
Magnetiseren is het overbrengen van de kosmische energie via handoplegging, zodat het lichaam aangezet wordt om zelf te helen. Ook kan pijn worden verminderd of worden weggehaald.

Iemand die Paranormaal begaafd is, kan dus één van deze facetten hebben maar ook meerdere. Er bestaan dus verschillende combinaties.