Kinderen en de Paranormale wereld

Kinderen: zo Zuiver, Eerlijk, Onbevangen, Gevoelig, Open en vooral Paranormaal. Zo komen alle kinderen op deze wereld.

Maar door de jaren heen, door de ervaringen die kinderen hebben, veranderen deze mooie en zeer waardevolle eigenschappen of verdwijnen gedeeltelijk of zelfs allemaal. Helaas zijn er maar weinig kinderen die al deze eigenschappen kunnen behouden, waardoor als zij volwassen zijn een heel ander mens zijn geworden en hier tegenaan gaan lopen. Waarschijnlijk herken je dit proces bij jezelf. Als je hier op terugkijkt en je dit realiseert, doet het pijn dat het blije kind van vroeger, zo veranderd is.

Ieder kind maakt in meer of mindere mate het een en ander mee, waardoor het oorspronkelijke karakter verandert. Hoe meer veranderingen er plaatsvinden hoe moeilijker het later is om jezelf weer terug te vinden. Soms gaan daar heel veel jaren en/of therapieën aan vooraf. In sommige gevallen gebeurt het nooit dat iemand aan zichzelf werkt en word een verbitterd en gefrustreerd mens. Dit is heel jammer omdat de kwaliteit van je leven zo op een laag pitje staat.

Daarom is het zo belangrijk dat we kinderen van jongs af aan al goed begeleiden, zodat alle vervelende dingen al jong verwerkt worden en het leven voor hun niet de ene opstapeling naar de andere is. Dit is niet makkelijk als ouders zijnde, want vaak zitten we zelf nog in processen die we uit moeten werken of we zitten zelf op dit moment in een moeilijke situatie zodat we eigenlijk geen genoeg tijd en aandacht aan de kinderen kunnen besteden, waardoor we totaal voorbij kunnen gaan aan wat er nu eigenlijk voor hen van uiterst belang is. Niemand doet dit bewust, het is een onbewust proces, maar het is wel heel belangrijk dat we gaan inzien dat we dit doen en dat we er iets aan moeten veranderen.

Dus, neem jezelf zo af en toe eens onder de loep. Sta af en toe even stil bij dit onbewuste proces, het komt de kinderen ten goede wanneer we hier iets aan willen veranderen, want je wilt toch niet dat jouw kinderen het moeilijker krijgen dan nodig is? Niet iedereen is bij machte om dit objectief te bekijken of hieraan iets te veranderen. Wanneer je constateert dat jouw kind anders is geworden of bepaalde gedragsproblemen heeft waar jezelf geen raad meer mee weet, dan kan ik je hierin ondersteunen.

 

Ik kan d.m.v. een foto jouw kind in en aanvoelen, zodat ik jou precies kan aangeven wat er in het kind speelt, wat hem/haar bezig houd, wat voor verdriet er zit, wat daar de oorzaak van is en heel belangrijk: doorkrijgen wat de beste aanpak is om hem/haar weer goed te laten functioneren, zodat hij/zij zich weer lekker gaat voelen.

 

De foto mag je mailen naar info@in-the-future.net. Het liefst een foto waar ik de ogen goed op kan zien en waar hij/zij alleen op staat.