ADHD

ADHD staat volgens de medische wetenschap voor: Attention Deficit Hyperactivity Disorder, oftewel Aandachts-Tekort-Stoornis met Hyperactiviteit.

Het is nooit bewezen waardoor dit komt of wat er fout gaat in de hersenen. De lange lijst met klachten die de medische wetenschap heeft opgesteld is gigantisch.

Wat ik hier over door kreeg is het volgende: ADHD is een verzamelnaam voor een heleboel klachten waar de medici geen raad mee weet. Door kinderen die niet te handelen zijn, in een hokje te stoppen en er een naam voor te bedenken, word het makkelijker om ze onder controle te krijgen, want dan kunnen ze namelijk pilletjes geven. Deze pilletjes zijn schadelijk voor het kind en onderdrukken de ware aard. De kinderen worden lekker rustig en zijn thuis en op school makkelijker te hanteren, ze raken op de vlakte. Ze worden eigenlijk gedrogeerd. Het eigenlijke probleem wordt hier niet mee opgelost. Het probleem ligt toch op het sociale vlak. De kinderen gaan ergens gebukt onder, zitten niet lekker in hun vel, omdat ze de situatie thuis of op school niet onder controle hebben, op wat voor manier dan ook. Het belangrijkste is om er achter te komen wat het kind bezig houdt en waarom hij/zij zich zo gedraagt. De oorzaak moet worden opgelost en dit doe je niet d.m.v. een pilletje. Dit is onderdrukking, geen genezing. Hierdoor komt het kind nog in grotere problemen, het echte herstelproces wordt uitgesteld naar een latere leeftijd, als dat komt, want door het etiket: ADHD wordt het kind of makkelijk of onzeker. Makkelijk omdat hij/zij niet aan zichzelf hoeft te werken, omdat er volgens de medici niets aan te doen is. Ik moet gewoon dat pilletje blijven slikken. Onzeker omdat hij/zij het gevoel heeft: ik kan toch niets want ik heb ADHD, ik ben een hopeloos geval. Dat is wat we deze kinderen mee geven, want volgens de medici kom je er ook nooit meer van af! Ouders, denk zelf na, is dit wat je wilt voor je kind? Of wil je achter de oorzaak komen en die weghalen? Of vind je het wel lekker makkelijk dat pilletje, want dan hoef je er niet al te veel aan te doen? Aan jou de keus! Jouw kind kan van deze klachten af komen, wanneer de werkelijke psychische of emotionele oorzaak wordt weggehaald.

 

Veel kinderen met het etiket ADHD zijn hooggevoelig of paranormaal begaafd. Door alle indrukken die het kind de hele dag binnen krijgt, kan het kind heel erg druk worden. Dit is de enige manier om niets te voelen of niets binnen te krijgen van anderen. Verdere uitleg hierover kunt u vinden onder de kop: Hooggevoelige kinderen en Paranormale kinderen.

Wat ik voor jullie kan betekenen: Door jouw kind in te voelen, krijg ik door wat de echte oorzaak is van zijn/haar gedrag. Door de oorzaak te weten, kunnen we werken aan dit probleem, waardoor jouw kind zich langzamerhand beter gaat voelen en daardoor de klachten minder gaan worden, zodat jullie allemaal weer normaal kunnen leven. Ook is het heel belangrijk dat de ouders weten hoe je beter met je kind om kan gaan, zodat iedereen meer kan ontspannen, het is dan minder gestresst allemaal.

 

Je kunt een foto mailen met de ogen goed zichtbaar en waar hij/zij alleen op staat. Dan kun je voor een telefonisch of Skype consult kiezen.