Huil Baby's

De oorzaak van een huilbaby, is meestal terug te vinden bij de moeder. Ik heb het hier niet over baby's met darmkrampjes, maar over baby's die veel huilen zonder aanwijsbare reden.

De oorzaak komt meestal vanuit de baarmoeder. In de baarmoeder voelt het kindje alles van de moeder, vaak wordt hier aan voorbij gegaan. Alle emoties, spanningen, onrust, onzekerheid en problemen die de moeder heeft, heeft ook het kindje. Er is voor het kindje geen ontsnappen aan. Het kindje moet alles voelen en meemaken. In de baarmoeder kan het kindje niets uiten, dit wordt dus 9 maanden vastgehouden, totdat het kindje ter wereld komt, die dan ook alle gelegenheid aangrijpt om alle vastgehouden emoties eruit te gooien: door te HUILEN. De baby huilt net zolang tot deze alle onvrede er uit heeft gegooid. De moeder word wanhopig en dat voelt de baby ook weer, waardoor je in een vicieuze cirkel te recht kunt komen. Het resultaat: een gestreste moeder en baby, waar geen eind aan lijkt te komen.

Ik praat hier niet over baby's met lichamelijke klachten.

 

Wat ik voor jullie kan betekenen: Ik voel wat er omgaat in jou en de baby, zodat ik doorkrijg wat er aan de hand is en waardoor het veroorzaakt is en wat je er aan kunt doen om dit proces te doorbreken. Zodat moeder en kind eindelijk rust kunnen krijgen.

 

Je kunt een foto mailen met de ogen goed zichtbaar en waar hij/zij alleen op staat. Dan kun je voor een telefonisch of Skype consult kiezen.